Ana içeriğe atla

Venom: Zehirli Öfke

Merhaba, bugün Marvel Comics'in aynı adlı romanından karakterlerle uyarlanan Venom: Zehirli Öfke filmini ele alacağız.

Ruben Fleischer tarafından yönetilen filmin başrollerinde Tom Hardy ve Michelle Williams yer almaktadır.

Bilet gişesinden kazanılan miktar 856,1 Milyon Dolar (Wikipedia bilgisi) 

ÖZET
Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Pinocchio (Pinokyo)

Merhaba, bugün 1883 'te İtalyan yazar Carlo Collodi 'nin " Pinokyo'nun Maceraları " adlı kitabına dayanan Matteo Garrone  tarafından ortaklaşa yazılmış ve yönetilen bir 2019 İtalyan fantezi filmi olan Pinokyo 'yu ele alacağız. Yalnız bir ahşap oymacısı olan Geppetto tarafından yaratılan Pinokyo, her çocuk gibi dünyayı merak etmektedir. Deneme yanılma yoluyla hayatı öğrenmeye çalışan Pinokyo, iyi bir oğul olmak için çabalarken onu yoldan çıkarmaya çalışanlara karşı mücadele etmek zorunda kalır. Türkçe Altyazılı olarak izlemek için tıkla!

Gray Matter

Merhaba, bugün uzaylılar ile alakalı olan Gray Matter , yani Gri Madde filmini ele alacağız. Filmin kısa özeti: 1940'lardan bu yana, "Griler" olarak bilinen uzaylı varlıklar dünyanın dört bir yanında görüldü. Sürekli olarak, onların gezegenimizi istila etmeden önce türümüzü ve uygarlığımızı incelemek için bizleri ziyaret ettiği düşünüldü. Peki, ya yanılıyorsak? Ya bizi korumak için buradalarsa? İçinde dünya dışı bir yaratık bulunan bir gök taşı dünyamıza çarptıktan sonra, genç bir kadın bu yaratığın yok edilmesine yardımcı olmak için uzaylı bir "Gri" tarafından kaçırılır. Genç kadın, on yıllar önce dünyaya düşen ikinci bir gök taşına ulaşamadan ve dünyayı istila etmeden önce bu yaratığı bulmak zorundadır. Türkçe Altyazılı olarak izlemek için tıkla!

Yaşayan En Büyük Kanguru

Yaşayan en büyük kanguru türünün başı normal bir koyun büyüklüğündedir ve ayaktaki boyu 2.15 metredir . Şu anda soyu tükenmiş olan bir kangurunun ise sadece başı bir midilli büyüklülüğündeydi ve boyu 3.5 metreyi aşıyordu. Misk kangurusu adıyla bilinen minik kangurular ise ortalama bir tavşan büyüklülüğündedir. Hayırlı Ramazanlar.

Yapay Zekanın Tarihi

Bilgisayar ve yapay zeka üzerinde çalışan, araştırma yapan insanların gayet iyi bildiği bu kavram diğer insanlar için halen bir merak konusudur. Derin Öğrenme içerdiği devasa bilgi ağı sayesinde, ilerleyen yıllarda iş dünyasına yön verebilecek potansiyeli de içerisinde barındırıyor. İhtimaller ve geleceğe dair öngörüler hakkında konuşmaya başlamadan önce Deep Learning, yani Derin Öğrenme nedir, ne değildir bilmek gerekiyor. Ama karşınıza karmaşık, düzensiz ve not içermeyen kodlar çıktığında neler hissettiğinizi çok iyi anlıyoruz. Bunu önlemek için "temiz kod" şeklini öneriyoruz. Sizler de bu yazıyı okuyup paylaşarak temiz kodu teşvik edebilirsiniz. Bazen dersinizki; Neden telefon görüşmeleri sırasında yaşadığımız sorunları ortadan kaldırmak için gerekli ilk adım, 4.5G’nin beraberinde getirdiği VoLTE teknolojisi 2016 yılında gelmedi. Eğer Harald Haas haklıysa, sadece birkaç yıl içinde internetimizi ampuller aracılığıyla elde edeceğiz deseydi. Haas İskoçya’daki Edin

Ralph Breaks the Internet

Film hakkında bilgi vereyim: Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak'in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır. Ralph ve Vanellope gerekli olan parçayı bulup oyunu kurtarmayı başarabilecek midir? Bu film benimde çok sevdiğim bir film olduğu için size öneriyorum. Filmi Türkçe Altyazılı  izlemek için tıkla. IMDB : 7.1 Tür : Aile , Animasyon , Fantastik , Komedi Yapım : 2018 Yönetmen : Rich Moore, Phil Johnston, Oyuncular : Bill Hader , Ed O'Neill , Alfred Molina , Alan Tudyk , Jane Lynch , Jack McBrayer , Taraji P. Henson , Gal Gadot , Sarah Silverman , John C. Reilly. Paylaşmama izin verdiği için  Filmmodu 'na teşekkür ederim. İyi Seyirler, hayırlı Ramazanlar.

The Grinch (Grinç)

Evet sevgili okurlar artık sitemizde filmlerde paylaşacağım, yani canınız sıkılmasın Ramazan 'da malum oruçluyuz, neyse fazla uzatmadan direkt paylaşacağım ve tabiki de film hakkında kısa bilgiler yani spoilerde vereceğim! Öncelikle bu tür filmleri paylaştığı için Filmmodu 'na teşekkür ederim. Türkçe Dublaj olarak izlemek için tıkla! Türkçe Altyazılı   olarak   izlemek için tıkla! IMDB : 6.3 Tür : Aile , Animasyon , Fantastik , Komedi Çıkış Tarihi : 2018 Yönetmen : Yarrow Cheney, Scott Mosier. Oyuncular : Sam Lavagnino, Ramone Hamilton, Brad O'Hare, Pharrell Williams, Angela Lansbury, Cameron Seely, Kenan Thompson, Rashida Jones, Benedict Cumberbatch. Film hakkında kısacık bir özet : Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sükunetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl son

Z

Merhaba, bugün 1969 yılında Costa-Gavras tarafından Vassilis Vassilikos 'un yazdığı aynı adlı bir romandan beyazperdeye uyarlanan Z filmini izleyeceğiz. ÖZET Beth ve Kevin’in sekiz yaşındaki oğulları Joshua ile mutlu bir yaşamı vardır. Joshua, kendisine ‘Z’ adında hayali bir arkadaş edindiğinde, Beth ve Kevin bu durumu sevimli bulur. Ancak çok geçmeden durumun düşündüklerinden bambaşka olduğunu fark ederler. ‘Z’, Joshua üzerinde korkunç bir etki yapar ve çiftin masum oğulları tanımadıkları birine dönüşür. Ancak Beth, geçmişi hakkında gerçekleri ortaya çıkardığında, Joshua’nın hayalini arkadaşının sandıkları gibi hayali olmayabileceğini öğrenirler. Türkçe Altyazılı olarak izlemek için tıkla!

Nicola Tesla'nın Hayatı

Nicola Tesla'ın Hayatı Dünyanın en büyük dahilerinden bir tanesi, 10 Temmuz 1856 tarihinde, Sırbistan’ın Smiljankasabasında dünyaya geldi. Babası inançlarına bağlı sade bir yaşam süren bir papazdı. Annesinin ise okuma yazması yoktu, ancak etrafında küçük ev aletleri tasarlayan mucit olarak tanınıyordu. Babası Tesla’nın iyi bir papaz olmasını istiyordu. Ancak annesi buna şiddetle karşı çıkıyordu. Nikola Tesla annesinin gözünde bir dahiydi ve yeteneklerini ilk fark eden de annesi olmuştu. Ancak genç Tesla çoktan kararını vermişti. Mühendislik okuyacaktı. Babasını her ne kadar ikna edemese de, yakalandığı ölümcül hastalığı sırasında isteğini bir kez daha babasına tekrar etmişti. Babası oğlunun içinde bulunduğu duruma dayanamadı ve isteğini kabul etti. Zaten annesinin desteğine de sahip olan mucit, fizik ve matematik alanlarında bilgisini kısa sürede artırdı. İlk eğitimini Graz’daki Politeknik okulunda alacaktı. Çok heyecanlıydı, belki de Nikola Tesla kimdir? Sorusunun ceva

Mısır Piramitleri

Mısır piramitleri  bir zamanlar tamamen mermerle kaplıydı. Hayırlı Ramazanlar.